01 helmikuuta 2013

3. kirjoitus, jossa kerron harrastuksistani ja rakkaudestani

Hahaa, tulipa sopivasti tämä harrastuspostaus kun minulla on valmista näytettävääkin :D Harrastan siis käsitöitä, joita saatan ehkä vähän rakastaakin.
Minun kolmas lintillani. Kolmas kerta sanoi tälläkertaa toden, ja nyt tämä huivi on viimeinkin omaan käyttöön! Väri oli taas vaikea kuvattava, nuo kuvassa vaaleansiniset ovat oikeasti sellaista keskisinistä ja tummansiniset sellaista violettiin taittavaa tummansinistä. Lanka oli tälläkertaa Wollmeisen 100% pure, eli täys merinovillalanka. Tykkäsin hieman enemmän kuin Wollmeisen Twinistä, mutta en mainittavasti. Neulottavuutensa puolesta tämä ei ole sitä ihaninta lempparia, kun on niin puuvillan tuntuista, mutta käytön puolesta tämä on ihana! Ja käyttöön tämä toivottavasti pääseekin.
Aloitin myös kirjoneuleiset sukat, joihin tulee tälläisiä pääkallokukkasia. Nam!
Koiran vilttiinkin on nyt jo 46 palasta valmiina.

Josta aasinsiltana pääsemmekin toiseen rakkauden ja harrastuksen sekoitukseen: koiraani! Monasta olettekin tässä blogissa jo paljon kuulleet, joten voitte käydä lukemassa tuosta karvaotuksesta vaikka täältä ja täältä!

Kolmas asia onkin sitten enemmän rakkaus ja vähemmän harrastus. Elämäni mies, prinssi charming ja kaikkea muuta! Olemme olleet yhdessä joulukuusta 2006 asti, yhteen muutimme syksyllä 2007.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti