03 helmikuuta 2013

Päivä 7. eli lempimusiikkini

Musiikki oli minulle teininä todella tärkeä asia. Kävin paljon keikoilla, kuuntelin musiikkia jatkuvasti ja musiikki oli usein kavereiden kanssa se yhdistävä tekijä. Musiikista puhuttiin paljon. Musiikkimakuni on jonkinverran elänyt sen jälkeen, mutta yllättävän paljon se on pysynyt samana. Nykyään musiikki ei ole minulle enää läheskään yhtä tärkeää, joten tämä postaus ei herättänyt suurempia tunteita. Tuleepahan kuitenkin tämäkin tehtyä!
Yksi ainaisista suosikeistani on Diablo. Pidän toisaalta kovin melodisesta mutta myös hyvin raskaasta musiikista, jota kyseinen bändi tekee. En jaksa kuunnella pelkkää örinää ja junttausta, mutta pidän myös selkeästi raskaammasta musiikista
Pidän paljon suomalaisista bändeistä, ja myös suomenkielisestä musiikista. Stam1na ja Mokoma ovat suomeksi laulajien kärkijoukkoa mielestäni. En myöskään ole nähnyt kummaltakaan huonoa keikkaa, vaikka molemmat lähemmäs 10 kertaa olenkin nähnyt.
Pidän myös vähän konemaisemmasta musiikista, sellaisesta tanssittavasta ja mielenkiintoisesta. Tässä sarjassa pidän monestakin kappaleesta, jotka olen joskus jossakin klubilla kuullut, mutta minulla ei ole hajuakaan niiden esittäjistä tai biisien nimistä.
Pidän myös useasta goottirokkibändistäkin, sekä vanhankansan "alkuperäisistä" että uuden aallon tekijöistä.

Musiikkimieltymyksistäni löytyy myös muutama WTF bändi tai biisi. Minusta Lady Gagalla on hyviä kappaleita, joita ihan mielellään joskus kuuntelee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti