21 helmikuuta 2013

Päivän ruoka ja valmistuneita

Päivän haasteena on kertoa syömisistä. Söin lettuja iltapalaksi, Kultani teki! Nih, hajotkaa kateuteen!

Ja sitten niihin valmistuneisiin, joita olen kyllä saanut aikaiseksi, vaikka tuota haastetta olenkin yrittänyt vääntää, mutta syömisistäni en vain keksi mitään, joten ajattelin nyt sisällyttää sen tähän koska olen laiska.

Tein toisetkin kuolleiden päivä -lapaset, tälläkertaa tilaustyönä ja lankoina Novitan pikkusisko (musta) ja Dropsin Fabel (punainen). Tällä ohjeella ei vain saa rumia lapasia, näistäkin voin olla ylpeä!

Toisena tilaustyönä tein Kullan kummitytön pikkusiskolle kypärämyssyn. Tyttö on kohta kunnioitettavassa puolen vuoden iässä, joten edellinen kypärämyssy on käynyt auttamatta pieneksi. Väri oli hyvinkin haastava kuvattava, lanka on Novitan vanhaa Pehmo Vauvaa, jota sain siinä kuuluisassa säkissä mummin naapurilta. Lankaa kului n. 70 grammaa.

Kolmantena vielä äidin synttärilahja, merinovillaiset sukat. Äidille oli diabeteshoitaja suositellut käytettäväksi merinovillaisia sukkia, sillä se kuulemma pitää kosteuden pois jalkojen ihosta, joten hiertymiä ja muita diabeetikolle haitallisia rakkoja ei pääse syntymään. Ei ainakaan niin herkästi. Näihin käytin Regian Extra Twist Merino lankaa, josta en kyllä kovin pitänyt. Ei ainakaan palmikkokäyttöön sovi. Lanka oli kyllä ihanan väristä ja pehmoista, mutta halkeili ihan hirveästi! Hinnaltaan se oli aika keskikastia, joten ei mitään ihkulankaa, joten ehkä pienet viat voi sietää, mutta palmikkoja en tästä kyllä enää lähde väsäämään.
Tässä vielä tarkempi kuva sukkien varressa sijaitsevasta palmikosta. Jalkapöydän päälle tein ihan tavallista 2o 2n joustinta.2 kommenttia:

  1. Ihanat nuo lapaset, jotenkin tuo kuvio on tosi hieno ja värit kanssa! ^^

    VastaaPoista
  2. Namä kallolapaset ovat liian hienot! Olet todella taitava!

    VastaaPoista