08 helmikuuta 2013

Päivä 10. tänään minulla oli päälläni

Tänään olin Monan kanssa pikaisella käynnillä kaupungissa ja koirapuistossa, jonka jälkeen taas jokaviikkoinen ropetusilta. Vaatteet siis piti olla mukavat, lämpimät, ja ei saa kiristää. Valkkasin päälleni (muistaakseni) aikanaan Minimanista löytyneen lepardi tunikan, Seppälästä ostetun pappatakin, Tokmannin lastenosaston trikoot ja uudet omatekoiset villasukat! Olen siis merkkitietoisen painajainen.
Naaman otin taas kuvasta pois, koska en tykännyt ilmeestä. Eikä ollut meikkiä. Enkä usko, että hämärässä meikittömästä naamasta voi saada salamalla hyvää kuvaa. Joten ette saa katsella pärstääni, muahaha!
Nuo villasukat ovatkin uusin valmistunut työni. Pitkään ovat nämä sukat olleet jonossa tehtävien listalla, mutta jotenkin en ole aiemmin uskaltanut niihin tarttua. Ohut lanka, kirjoneule ja hieman normaalia pidempi varsi olivat minun mielestäni merkki siitä, että nämä olisivat tuomittu ufoutumaan. Noh, eivät ufoutuneet, oikeastaan valmistuivat hyvinkin joutuisaan! Parempi kuva vielä tässä:

2 kommenttia:

  1. Onpa ollut näpräämistä noissa, huh huh.. Mutta hienot tuli! Toisin kuin niistä sukista, jotka tulet minulta saamaan, buahahaa! Arvoin sinut nimittäin äsken rumasukkavaihtoparikseni. Haluaisitko laittaa esim. sähköpostilla sukkasi koon ja osoitteesi, jonne tiedän rumikset lähettää valmistuttuaan? :) neuloojapurkautuu@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi jes! Ihanaa ^^ Laitoin viestiä! Ja lähden suunnittelemaan sinun sukkiisi kamalia väriyhdistelmiä!

      Poista