15 tammikuuta 2013

Keskeneräisten tarinoita

Minulla on aina monta työtä yhtäaikaa meneillään. Nyt kuitenkin tulee minullakin raja vastaan; nyt jonkun pitää valmistua ennen seuraavan uuden aloitusta! Ajattelinkin kertoa muutaman keskeneräisen neuleeni tarinan, ihan vain aikani kuluksi.

Sininen alpakkatunika on hihoja ja taskuja vaille valmis mytty olohuoneessa. Siitä tulee siis Still Light, samanlainen kuin edellinen musta versio, mutta pitkillä hihoilla.

Tulevan tunikan vieressä nyhjöttää toinen yhtä surullinen kasa. Siinä on muutama silmukkamerkki ja tähän mennessä kuusi kerää tummanharmaata Garnstudio Dropsin nepalia - 12 kerää on varattuna! Siitä tulee isona Yuuret (RavLink!!) ja voi vitsit siitä tulee nätti! Tästä tulette varmasti pian kuulemaan lisää, sillä työ etenee nopsaan kun on niin paksu lankakin.

Olohuoneen laatikossa minua odottaa pitkävartiset palmikkosukat. Toinen sukka on jo valmis ja toinen menossa jo kantapäässä, mutta into loppui kun on pehmoisempiakin lankoja puikoilla. Kyllä nämäkin vielä valmistuvat, ovat jo niin pitkällä, että purkamaan en ainakaan lähde!

Sitten vielä se murheenkryyni, joka sai Kultani huokaisemaan kauhusta: Beekeeper's quilt! (taas ravlink!) Tämän olisi tarkoitus syödä kaikki loput jämäsukkalangat, joita talosta löytyy. Nyt on valmiina vähän reilu 30 puffia, eli pientä palaa. Enää 270 tehtävänä! Jos joku haluaa eroon fingering -vahvuisista nöttösistä, niin osoitteeni saa kysymällä :D

Puffeja. Nämä vievät minulta vielä hengen...
Ja se, mikä saa ihmiset kauhistumaan pahemmin tästä projektista on tämä: teen tämän viltin koiralleni Monalle!! Aion siis käyttää miljoonia työtunteja, tuhansia metrejä ihkulankojen jämiä ja satoja menetettyjä hermona, kun keskeneräisen viltin puffeja pyörii jokaisessa laatikossa. Koiralleni. Kyllä. Mutta kun Mona rakastaa nukkua pää lankakerieni päällä, jos olen sohvalla neulomassa. Jos olen jättänyt huivini tai villapaitani sen ulottuville, se hakee sen ja nukkuu sen päällä. Se rakastaa sitä, että itsetehty on pehmeä ja siinä on tekijänsä tuoksu. Joten siksi kaikki tämä "vain" koiran vuoksi!

Totuuden nimissä on vielä mainittava, että nämä ovat ne "aktiivisesti kesken" olevat työt, noista uinuvista ufoista en suostu hiiskumaan!

1 kommentti:

  1. Awws, miun mielestä on ihana kuulla, minkälaisen vaivan sie näät koiran takia! :) Selvästikkin tärkeä ja rakastettu lemmikki. ^^

    VastaaPoista