20 marraskuuta 2013

...on pesä pikkuinen oravalla

Nyt on mumminkin oravalapaset valmiit. Näistä ei tullut ihan niin hyvät, kuin edellisistä, mutta varmasti mummi tykkää! Kaksi alpakkalankaa yhdessä tekee lopputuloksesta makuuni liian pörröisen ja sen takia epäselvän, viimeksi toinen lanka oli merinovillaa joten lopputulos oli siistimpi. Ja nyt kuvaushetkellä huomasin, että ranteissa on mennyt pohja- ja kuvioväri eripäin, toisessa on toinen lanka ollut työtä tehdessä "päällä" ja toisessa toinen. Sen siitä saa, kun ajattelee vaan muistavansa jonkun loogisen päätelmän perusteena kumpi lanka on kumpi, eikä merkkaa sitä mihinkään ylös.

Alunperin tänään oli tarkoitus poiketa tavoista ja kirjoittaa postaus uusista hiuksista. Otin aamulla jopa "ennen parturia" -kuvan. Mutta lopputulos on nyt niin hirveä kananhanuri että en tätä tälläisenään kyllä kenellekään esittele. Pyysin saada keveyttä hiuksiin ja kerroksia, jotta tupeerauskin onnistuisi paremmin, niin sain hiuksiini 2-3 porrasta. Ja kun pyysin pehmentämään, niin sain vain lyhimmällä olevista hiuksista paksumman portaan. En ole menossa takaisin, nyt kasvatan hiuksia ponnarin alla piilossa pari kuukautta ja menen jonnekin muualle. Ehkä sitten jo saan tehtyä sen ennen ja jälkeen postauksen?

1 kommentti:

  1. Minusta nämä ovat tosi söpöt, näyttävätkin lämpöisiltä. :) Enkä olisi huomannut tuota ranteen värieroa ellet olisi sanonut siitä.

    VastaaPoista