03 huhtikuuta 2013

Pvä 17: Suosikki syntymäpäväni

Noh, 3.12. eli omani, tietenkin!

Joo-o, ollaan taas vähän näsäviisaita. Minulla ei ole mitään yhtä tiettyä spesiaalia synttäriä, jota muistelisin vielä vuosien takaa. Viime vuonna siskoni hommasi minulle kyllä parhaan synttärilahjan! Pääsin hänen luokseen lentäen ja kävimme katsomassa Rob Zombieta. Oli ihan mahtis reissu kaiken kaikkiaan.
Muiden syntymäpäiviä onkin sitten muistissa useita, hyvällä tavalla mieleenpainuvia. Uroksen kavereiden kolmikymppisiä käytiin juhlimassa pari vuotta sitten Liettuassa ja Latviassa, molemmat reissut oli hauskoja ja sankaritkin iloisesti yllättyneitä. Pari viikkoa sitten järkättiin minun kaverilleni perinteiset ylläripylläri synttäribailut, joiden toteutus onnistui viimeistä piirtoa myöden täydellisesti. Ja hauskaa oli iltamyöhään. Minusta suunnittelu on osa juhlaa, ja nimenomaan yllätysten suunnittelu ja salaisuuksien pitäminen on osa hupia, joten nämä tälläiset ovat hyvin jääneet mieleen.

Ja nyt asiasta kukkaruukkuun - eikö kukaan tosiaan halua yhtäkään hyvää mieltä? Vasta kaksi on ilmoittautunut hyvänmielenhaasteeseen tässä postauksessa! Tuo haasteen jatkaminen on vain lämmin suositus, jos pelkää paineita. Ja hommalla ei ole deadlineä, joten siitäkään ei nyt tarvitse ressata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti