10 lokakuuta 2012

Vastaukset kysymyksiin

Annoin teille lukijoille hetki sitten mahdollisuuden kysyä minulta mitä tahansa. Ilmeisesti ette ole kauhean uteliaita, sillä kysymyksiä tuli vain yhdeltä! Tässä nyt kuitenkin vastaukset:

Mikä on siisteintä ikinä?
Se, kun koira tuhisee tyytyväisenä (ja väsyneenä) vieressä. Se, kun innostuu uudesta neuleesta tai saa uuden hienon neuleen vihdoin käyttöön. Se, kun syksy alkaa tuoksua talvelta. Saunan jälkeinen iho ja puhtaat lakanat. Lämpimät villasukat ja kupillinen kaakaota. Kun huomaa ystävien välittävän ihan oikeasti sinusta sinuna. Moni asia!

Mistä käsityöstä olet eniten ylpeä?
En osaa sanoa vain yhtä. Jokaisesta tekemästäni työstä olen jollakin tavalla ylpeä, mutta ehkä eniten ylpeilyä aiheuttavat Huldan takki, Aeolian helmikoristeilla, In to the pink (alimmainen huivi) ja Alice in wonderland lapaset

 Entä oletko aamu- vai yöihminen?
En kumpaakaan ja molempia. Tykkään välillä valvoa myöhään ja nukkua pitkään, pyöriä sängyssä koko aamu ja nousta vasta päivän puolella. Toisaalta nautin siitä, kun menee aikaisin nukkumaan ja herää aikaisin, jolloin on koko päivä edessä ja ehtii tehdä vaikka mitä. Luonnostaan minulta kyllä tulee tuo valvominen, ja aikaisin herääminen tarkoittaa minulla siinä kahdeksan aikaan (jos en herää kellonsoittoon), joten enemmän taidan olla yöihminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti