21 marraskuuta 2011

Nyt tuli blaah.

Blah. Kamala startiitti päällä, mutta miljoona ja yksi joululahjaa ja tilaustyötä pitäisi saada valmiiksi.

Ensinnäkin kaverin säärystimet. Toinen on jo valmiina mutta toinen on vasta puolessa välissä. Onko tylsempää työtä kuin säärystimien teko?
Tilaustyönä tein yhdelle Ravelryläiselle huivin, Dottien. Oikein mukava huivi tehdä, mutta tuntui että tässäkin meni vuosi! Syytän pieniä puikkoja ja ohutta lankaa (Rheuma Thermal Wolle). Lisäksi intoa tappoi ehkä tuo väri, valkoinen ei inspiroi minua.
Sain myös viimein ja vihdoin valmiiksi oman palani pilvitaivasta, kun Cyrcus Rectangular Lace Shawlin reunus valmistui vihdosta viimein. Tämäkin tuntui sellaiselta ikuisuus projektilta
Ja lisää intoa tappamaan: tein toiselle kaverilleni tilauksesta pipon. Aluksi olin innoissani: mitään muuta määrettä ei ollut kuin väri ja ei saa olla liian löysä. Löysin ravelrystä kivan ohjeen (Bramles Beret) ja siihen onni sitten päättyikin. Ensimmäisen version koko vastasi lähinnä juutalaisen miehen päähinettä. Uusiksi. Toisella yrityksellä aivoni menivät solmuun ja lähes joka toisen palmikonkierron tein väärään suuntaan. Kolmannella yrityksellä syntyi tälläinen, joka onneksi kelpasi kaverille:
Itsekin tarvitsisin lämpimämmän pipon talveksi, haluaisin kovasti toteuttaa ainakin kaksi huivia Pitsihuivit neuloen -kirjasta ja Cthulhu lapasetkin houkuttelisivat. Mur.

Edit. Aloitin sitten sen, mitä kaikkein vähiten tarvitsen, eli uuden huivin tuosta edellä mainitusta kirjasta. Koska olen ajankäytönruhtinas.

4 kommenttia:

  1. Startiitti on paha vaiva, mutta blaah vielä pahempi... Toivottavasti vaiva katoaa pian. Dottie on ihana <3 ja kovassa käytössä. :) Jos kaipaat lisää startattavia, niin laitapa viestiä. ;)

    VastaaPoista
  2. tinjamii: hyvä että tykkäsit <3 Dottie on kyllä kaunis malli. Jos katsotaan vaikka sitten joulun jälkeen lisää niitä tilauksia? :D Kun nyt tällähetkellä on enemmän ongelma se, että kamalasti pitäisi tehdä mutta ei aika riitä ja sitten aloitan vielä ylimääräisiä itselleni.

    VastaaPoista
  3. Hahaha minä aiheutan sulle tuskaa säärystimien teon muodossa ! :D

    VastaaPoista