29 maaliskuuta 2014

Twist

Phuh, onpa tullut pitkä tauko kirjoittamiseen! Vaslmistakin on tullut, mutta kuvaaminen on taas se mikä tökkii. Kolmas Still light -tunika on valmistunut jo melkein kuukausi sitten, mutta kunnollisia kuvia siitä ei ole vieläkään. Kelitkin alkavat jo olla turhan lämpimiä sille.

Yhdet sukat olen kuitenkin jopa kuvattua saanut. Toisetkin olen tehnyt, perus saapassukat tumman harmaasta opalin 8-säikeisestä miehelle, mutta niissä ei taida oikein olla nähtävää. Esittelen siis nämä Twist-sukat, joiden ohje muuten löytyy suomeksi (ja ilmaiseksi) ullasta! Ohjeessa on valmiiksi silmukkamäärät 5 eri kokoon, eli näistä saa kyllä miehellekin sukat tehtyä isoimman koon mukaan, ja helposti tuonne taakse silmukoita lisäämällä tai poistamalla saa kyllä itse tehtyä kokoja lisää!

 

Lanka on Regian Zoofaria, värissä 5863 käärme Oskar. Pukot olivat 2,25 milliset knitpron hiilikuitupuikot, ne 15 senttiset. Ihan parhaat puikot kyllä näin ohuelle langalle! Mallista poikkesin sen verran, että pituutta lisäsin yhden kuvion verran, tiheyteni kun ei ollut lähellekään ohjeenmukainen. Silmukkamäärät osuvat lähimmäs M koon sukkaa. Kannaksi tein myös ihan perinteisen lappukantapään, tiimalasit kun ei minun jalkaani istu. Loppufiilis on ihan huippu, tuohon lankaan sopii ihan hirmu hyvin helmineule ja nurjat silmukat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti