03 helmikuuta 2014

Maaliskuu tulee - oletko valmis?

Kirjoneulesukkia tulee nyt tehtyä ihan urakalla, sillä päätin lahjoa syntymäpäiviään viettäviä ystäviäni tänä vuonna kirjoneuleisilla sukkasilla. Aion siis tehdä tänä vuonna ainakin 7 paria kirjoneulesukkia. Huono puoli tässä on se, että näistä 4 ovat syntyneet maaliskuussa, 1 helmikuussa ja 1 huhtikuussa. Eli 6 ihmistä heti tässä alkuvuodesta! Lisäksi muita maaliskussa synttäreitään viettäviä kävereita on 4, mutta heille en aio kirjoneulesukkia vääntää. Kahdelle on jo pipot valmiina, kahdelle pitää vielä jotakin keksiä.

Mutta niitä kirjoneulesukkia! Muutamia olen jo esitellytkin, tässä taas muutama seuraava:
Nämä puna-kirjavat ovat tuttua Dropsin Fabelia, lähinnä jämiä aikaisemmista sukista plus kerällinen vaaleanpunaista. Kokoa 36, puikot olivat 2,5 ja ohje on sovellettu Portti 2011 -sukista. Kännykkäni kameran linssi on ilmeisesti ottanut jossain vähän likaa itseensä tai sitten asetukset ovat pielessä, kun toinen sukka on ihan selkeä ja toinen tuommoinen sumuinen!

Nämä toiset ovat lyhytvartiset versiot Nightingale -sukista. Näitä tehdessä olen taas purkanut enemmän kuin pitkään aikaan! Ensin yritin tehdä sukat tutuilla 2,25 millisillä hiilikuitupuikoilla, mutta sukista meinasi tulla aivan valtavat! Purin aloituksen pois ja otin 2,0 milliset pyöröpuikot käyttöön ja vähensin yhteensä 4 silmukkaa mallista pois, jotta sain 37/38 kokoiset sukat aikaiseksi. Lanka taas kerran Dropsin Fabelia, mitäs muutakaan? Mustaa kului yksi kokonainen kerä, valkoista jäi vielä vähän jäljelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti