22 lokakuuta 2013

Daily Vanilla

Viimeaikoina olen erikoistunut tunikoihin. Pidän niitä vapaalla trikoiden kanssa ja töissä kaveriksi pillifarkut. Kun muunlaisia farkkuja ei enää kaupoista saa ja ne eivät todellakaan näytä hyvältä lyhyemmissä paidoissa tällä hanurilla.

Alunperin malli oli lyhyelle paidalle, mutta halusin nimenomaan tälläisen pidemmän neuleen. Loin silmukat koon 38" mukaan ja kaventelin sivuista tasaisesti kokoon 35 3/4". Lankaa kului pari metriä yli 200g, yksikin kerros vähemmän alaosaan ja kaksi kerää olisi riittänyt! Muutin mallia myös siten, että en tehnyt käännettyä päärmettä helmaan, vaan neuloin 10 kerrosta ainaoikeaa. Hihoihin lisäsin ainaoikein reunukset, jotta eivät lähtisi niin pahasti rullaamaan, mutta näemmä rullaavat melko paljon niilläkin.

Tunika pääsi heti käyttöön, enkä ehtinyt ottaa kuvia, joten kuva on otettu päivän käytön jälkeen. Olisi ehkä pitänyt takin jäljiltä hieman oikoa ja suoristella, mutta ulkona oli kylmä, sisällä ei saa tällä valolla minkäänlaisia kuvaa enkä halunnut mennä takaisin räpsimään suoristetustaa puserosta kuvia. Kaunis se on vähän kurtussakin.

1 kommentti:

  1. Ihana tunika! Itsekkin törmäsin samaan farkkuongelmaan viimeksi tänään. En enää jaksanut kierrellä vaan kysyin myyjältä Cubuksessa ja siellä oli ei-oo:ta. KappAhlissa oli sentään pari mallia kokeiltavaksi. Pillifarkut on kuulemma muotia nyt eikä muita malleja sitte tulekaan myymälään.

    VastaaPoista