29 joulukuuta 2012

Valopään paita

Nyt kun on joulun kiireimmät neulomiset saatu tehtyä, innostuin tekemään itselleni villapaidan. Tämä malli oli niin kiva, että hain heti langat toiseenkin samanlaiseen, seuraavasta tulee pitkähihainen!
Malli on Still Light (linkki ravelryyn) ja lankana tässä harjoitusversiossa on Novitan Tico-Tico. Hivenen kutittavaa tuo lanka, joten päätin tehdä vain lyhyet hihat, vaikka lanka olisikin riittänyt pidempiinkin. Seuraavan teen sinisenturkoosista Dropsin Alpacasta! Se ei sitten ainakaan kutita.
Täällä on joulu mennyt ohi ja enää on muistona suklaanroippeet ja muutama uusi käyttötavara. Minä olinkin ollut erityisen kiltti ja sain ison kasan lahjoja! Mukana oli ainakin suklaantuoksuinen vartalovoi, hämähäkkikorvikset, Herra Hakkarainen muki, muistikirja, lahjakortti lankakauppaan (joka tosin meni jo niihin uusiin villapaitalankoihin...) ja ainakin kilo suklaata. Kullalta sain vielä otsalampun ja yhteiseksi saimme kapseleista kahvia taikovan masiinan. Vähän sitä jo kokeilimme ja totesimme tavallisen kahvin olevan arkena meille parempaa, mutta herkutteluun tuohon saa kivoja erikoiskahveja (esim. Chai lattea, johon ihastuin tuolla saksan matkalla). Onneksi kapselienkin hinnat ovat hivenen tulleet alaspäin, niin on joskus varaakin noita juoda.

2 kommenttia:

  1. Tosi kivan näköinen tuo lyhythihainen Still Light -versiointi! Ja ovela idea - hihat kun tuppaavat ainakin minulle olemaan se puuduttavin neulontavaihe. :D

    VastaaPoista
  2. Eikä! Juuri ennen joulua hankin minäkin turkoosit Alpacat samaan malliin!

    Mustasi on ihana ja näyttää mahtavan käytettävältä!

    VastaaPoista