21 joulukuuta 2012

Hovikuvaaja olisi kiva

Minua ei kiinnosta valokuvaus, ei niin sitten pätkääkään. Ei sen enempää, kuin että haluan esitellä neulomuksiani kyberelämässäni netissä, jonne niitä ei oikein muuten saa kuin kuvaamalla. Kamera, jota käytän, on poikakaverin ainakin 10 vuotias digikamera. Aikanaan se ehkä olikin ihan hieno, mutta kyllä siitä huomaa, että digikamerat oliva tuolloin vielä lastenkengissä.

Olen siis neulonut tässä joulupukin puolesta muutamia sukkia, mutta katsokaa nyt noita kuvia!
Nojaa, nämä eivät luonnossakaan ole kovin hienot, lanka loppui kesken ja jouduin jatkamaan "seuraavaksi parhaalla" vaihtoehdolla
Kuvaamatta on vielä yhdet sukat tähän samaan sarjaan, ja luulen, että laitan vasta niiden seuraavan omistajan ottamaan niistä kuvat. Kaikki sukat ovat Tiina Kuun ihania sukkamalleja, jotka ansaitsevat kyllä parempaa, mutta eihän tälläinen laiska, tyhmä ja saamaton osaa.

Ja juu, tiedän sen verran, että salama on hifistelykuvauksessa ehdoton nou-nou, mutta salama on ainoa, jolla saan sukat edes näkymään kuvissa! Ei meidän kodissa sähkövalo riitä kuvaamiseen, sillä aukkoa ei saa niin isolle, että kuvaan tulisi muuta kuin pimeyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti