28 marraskuuta 2012

Väsynyt lapsenlikka

Huh, olipa viikonloppu! Kummipoikani sai muutama kuukausi sitten pikkuveljen, joka sai nimen viime sunnuntaina. Tämä täti oli mukana menossa ja toivottavasti apunakin välillä vanhemmille. Tuli touhuttua puolitoistavuotiaan kummipojan kanssa oikein huolella, oltiin ulkona, leikittiin lentokonetta, mietittiin sallitun ja eisallitun rajoja, itkupotkittiin, siivottiin ja vaikka mitä! On se ihana poika. Ja kova siivoamaan, osaa viedä itse roskat roskiin ja imuroida! Tädillä oli kahdelle pienelle pojalle kasa villaisia vietävinä, mutta kaikkea ei tullut kyllä kuvattua. Ja kuvatutkin on taas niitä minun ottamiani "en osaa kuvata mutta onpahan todistusaineistoa" -kuvia.

Isoveljelle vietiin villahaalari, kypärämyssy ja kahdet villasukat. Toisista on kuva, mutta toisista ei. Kuvaamattomat ovat tuosta samasta langasta kuin kypärämyssy.

Pikkuveli sai junasukat ja turkoosit palmikkosukat, joista ei harmi kyllä tullut kuvaa napattua. Oli kyllä hienot, ihan itse suunniteltu tehtäessä ja juuri sopivan kokoiset! Täytyy pyytää kuvaa niistä käytössä. Lisäksi tuota kypärämyssylankaa jäi pienenpieneen pipoon, joten vein senkin käytettäväksi, vaikka jäikin vähän matalaksi.

Takaisin kotiin pääsin maanantaina ja tänään tiistaina tulikin nukuttua neljän tunnin kevyet päiväunet. Nyt painun takaisin pehkuihin ja alan valmistautua lähestyvään ulkomaanreissuun!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti