04 marraskuuta 2012

Monalle


Nappasin Belgian Beauty -blogista haasteen. Tässä edelliseltä blogilta otetaan 11 kysymystä ja sitten annetaan uudet 11 kysymystä, joten haasteen voi tehdä aina uudelleen ja uudelleen, kysymykset kun vaihtuvat välillä. Minua ei haastettu tähän, vaan annettiin yleinen "kaikki jotka lukevat tämän" haaste. Nämä kysymykset liittyvät koiriin, sillä kyseessä on koirien blogi. Minä ajattelin kysyä vähän laajemmalta skaalalta elämästä asioita ja toivoisin lukijoideni ainakin tekevän tämän ;) ja tottakai vinkkaavat minulle sitten, kun on valmista, jotta saan vastauksia kysymyksiini!
 
1. Mikä sai sinut valitsemaan juuri hänet? Miksi juuri tämä koira?
Monasta olen tehnyt jo kertomuksen, miten se tuli minulle, mutta miksi? Siksi, että satuin olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Etsin koiraa, joka ei välttämättä olisi puhdasrotuinen. Halusin antaa kodin jonkun vahingolle. Sattumalta huomioni kiinnitti ilmoitus, jonka kerrottiin olevan Mäntästä, joka on lähellä synnyinpaikkakuntaani. Siksi juuri tämä koira.

2. Miten päädyit rotuusi?
Halusin koiran, jolla olisi vahva halu miellyttää (eli helposti koulutettava), sopivan kokoinen suojelemaan ja painimaan ja metsästysvietin piti olla minimaalinen.

3. Tuleeko laumaasi vielä tulevaisuudessa erirotuista koiraa? Mikä rotu?
Tulee, aivan varmasti. Puhetta on ollut ainakin rotweilerista ja puhtaasta saksanpaimenkoirasta.
 
4. Jos koirasi olisi joku julkisuudenhenkilö, kuka hän olisi? Miksi?
Mona olisi BB-julkkis. Huomionhakuinen ja ei kauhean älykäs.
 
5. Kummallisin asia/elintarvike mitä koirasi haluaa syödä?
Siteet. Jos roskiksessa on kuukautissuojia, niin Mona haluaa silputa ne. Asia on juoksujen aikaan varsin rasittava, sillä käytän tavallisia terveyssiteitä koiralla juoksusuojissa. Pitäisi varmaan sijoittaa kestositeisiin!
 
6. Jos koirasi olisi ihminen, millainen olisi hänen pukeutumistyylinsä? Lisää kuva.
Tämä on aika vaikea. Monalla olisi ainakin pitkät ja ehkä vähän rosoisesti leikatut hiukset ja hyvinkin rento ja käytännöllinen vaatetus. En lisää kuvaa.
 
7. Mikä on koirasi lempiasia koko maailmassa?
Se, kun tietää pääsevänsä muiden mukana. Ihan mihin vain, mutta Mona ilahtuu aina, kun se huomaa, että sitä ei jätetäkään yksin kotiin vaan se otetaan mukaan. Ulkomaailma on sille joka kerta uusi seikkailu, johon se pääsee oman laumansa mukana.
 
8. Kumpaa vanhempaansa koirasi muistuttaa enemmän? Millä tavalla?
Varmaankin minua. Mona tekee ensin ja miettii sitten, on vilkas ja vaihtaa mielenkiinnonkohdettaan nopeasti. Se innostuu heti uusista asioista mutta jos asiat ei mene niinkuin se haluaa se kyllästyy nopeasti.

9. Millaisia pentuja koirasi jättäisi? Olisiko koirasi hyvä valinta jalostukseen? (Vaikka koira olisi leikattu, kuvittele silti)
En usko, että Mona viihtyisi emona. Se on aina kovin kummissaan, kun joku toinen koira alistuu sille. Se hermostuu heti ja alkaa ressata johtoasemaansa mm. suojelemalla tätä alamaistaan kaikelta.

10. Kuva, joka kuvastaa parhaiten koirasi ajatuksenjuoksua.
 Tämä kuva on blogissa ennenkin nähty, mutta se sopii tähän kysymykseen niin hyvin, että käytän sitä uudelleen.
 
11. Mitä koirasi vihaa ylikaiken maailmassa?
Sitä, että joku ignooraa sen täysin. Sitä, että joku tulee meille, joka ei halua huomioida sitä ollenkaan tai ei muuten osaa olla koirien kanssa. Silloinkin Mona kyllä alistuu kohtaloonsa ja jättää vieraan rauhaan, mutta siitä huomaa, että sitä harmittaa.
Sitten ne omat kysymykset...
1. Mikä on varhaisin iloinen muistosi?
2. Jos mikä tahansa eläin voisi tottua ihmisiin ja viihtyisi ihmisen kanssa, minkä lemmikin haluaisit? Jos valitsin mielikuvituksesi tuotteen, kuvaile se tarkasti.
3. Onko sinulla sisaruksia? Oletko tyypillinen esikoinen/keskimmäinen/kuopus/ainoa lapsi?
4. Jos olisit muusikko, minkälaisessa yhtyeessä soittaisit?
5. Jos eläisit kaksoiselämää, kuten kuuluisat sankarit ja pahikset, mikä sinä olisit? Mikä olisi sinun missiosi? Ja minkälainen olisi arkkivihollisesi?
6. Jos raha ei olisi ongelma, millaisen kodin haluaisit?
7. Mistä olet eniten ylpeä elämässäsi?
8. Jos olisit koira, mikä rotu olisit? Jos et tiedä mitään koirista, voit myös valita kissarodun.
9. Jos sinulla on jokin lempikauppa/ -putiikki, jota haluaisit mainostaa/kiittää, tee se nyt!
10. Heräteostos, jota kadut eniten?
11. Kerro vielä viimeisin asia, joka sai sinut hymyilemään. Jotta hymy tarttuu kaikille muillekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti