15 elokuuta 2012

Hätäratkaisu hädättömälle

Keksin tässä pari viikkoa sitten, että olen varautunut vain lämpimiin ilmoihin ystäväni häitä ajatellen. Säätiedotus kuitenkin ennusti kyseiseen ajankohtaan n. +10 ja vesisadetta. Ei auttanut kuin tarttua puikkoihin ja laittaa viuhumaan!

Ohje löytyi Modasta 2/2012 ja ohje alunperin Debbie Blissiltä. Langaksi valikoitui kuitenkin Rowanin Lace -lanka sopivamman värikartan takia. Tykästyin joskus aiemmin jo tähän väriin ja mielestäni se sopii iholleni hyvin! Valmistuikin vielä pari viikkoa ennen häitä.

Matkasin hääpaikkakunnalle jo viikkoa ennen hääpäivää, jotta ehtisin auttaa morsianta kaikessa mahdollisessa ennen häitä, heillä kun oli remonttikin samaan aikaan kesken. Maalasin, hioin, kiersin kauppoja, nukuin liian vähän ja ressasin ihan liikaa. Hääpäivän aamuna totesin, että keli on kauniimpi kuin pitkään aikaan ja loppujen lopuksi en edes tarvinnut tätä boleroa, vaan lainasin kaaso-kaveriltani vähän pienempää hartianlämmitintä, jotta sain olkapääni piiloon. Asustani ei tullut napattua yhtäkään kuvaa, sillä riehuin koko päivän kuin tuulispää menemään. Hommaa ei ainakaan helpottanut se, että bestmännejä oli kolme ja heistä kukaan ei ollut tehtäviensä tasalla. Onneksi minäkään en kaasoillut yksin, joten tehtävien delegointi onnistui kohtalaisen hyvin! Kauniit olivat häät ja vieraat toivottavasti viihtyivät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti