13 lokakuuta 2011

Vuosi täynnä

Wuhuu, vuosi blogin kirjoittamista täynnä! En olisi kyllä ikinä uskonut blogini täyttävän näin monta vuotta, sillä minulla on ollut niin monia aikaisempia blogeja joiden kirjoittaminen on tyssännyt n. viiteen julkaisuun. Nyt sitten teen kuten moni muukin: synttäreitten kunniaksi arvonta! Osallistut seuraavasti: kirjoita blogiini kommentti joka sisältää sähköpostiosoitteesi jotta saan ilmoittaa voitosta. Arvottavaksi laitan itse kutomani huivin!Kuva on ehkä maailman huonoin, mutta kyseessä on kolmion mallinen huivi, jota voi käyttää joko kaulassa tai harteilla (miksei päässäkin..?). Arvonta suoritetaan 23.10. keskiyöllä, joten osallistumisaika on n. 10 päivää.

p.s. jos joku ei vielä tajunnut: omistan koiran. Koirasta lähtee karvaa. Koira ei ole päässyt kieriskelemään huivissa, mutta huivin mukana saattaa silti tulla muutama koirankarva.

Numeroin arvottavat siinä järjestyksessä kuin kommentit oli jätetty. Random number generator antoi minulle numeron yksi. Voittajalle ilmoitettu henk. koht. Kiitos kaikille osallistujille :)

5 kommenttia:

 1. Saako sen koiran mukana jos pyytää oikein kiltisti?

  VastaaPoista
 2. Ja ihana koira onkin, joten ei muutama karva haittaa. Asun kissan kanssa, joten niinhin on totuttu. :D Komias huivi on ja tottakai osallistun vaikka onnetar harvoin suosiikin.

  email on siis ace301@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Minäkin osallistun :) Blogiasi on kivaa lukea ja siitä saa inspiraatiota :D

  only-mortal@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Oi joi kun on hieno huivi, pakkohan tässä on olla mukana :) taitavasti sinä noita huiveja teet!

  annika@esajokinen.net

  VastaaPoista
 5. Tietysti osallistun noin kauniin huivin arvontaan.

  VastaaPoista