02 elokuuta 2011

Tämä olisi taas täällä kutonut

Päivitellääs taas vähän kutimia tänne.
Seuraavat Annikset ovat jo hetken olleet valmiina, mutta en ole vain ehtinyt niitä aiemmin kuvata


Nypyllinen Annis-huivi
Ensimmäisen Annis-huivin tein itse värjäämästäni Tico Tico -langasta. Nypyt eivät ikinä oikein ole olleet minun juttuni joten eivät ne tässäkään oikein onnistuneet. En kuitenkaan jaksanut niitä purkaa poiskaan joten annoin niiden olla ja tein uuden huivin.

Nypytön Annis-huivi

Toisen vastaavan huivin tein Pirkkanmaan kotityön ohuesta pirkkalangasta, jonka eräs Ravelryläinen oli värjännyt (lanka kulkeutui minulle Ravelryn kaheliarpajaisten kautta). Huivi on aivan yhtä ihana luonnossa kuin kuvassa, mutta en tiedä osaanko noin värikästä huivia käyttää.
Ja koska alkuperäisesti häälahjasukiksi tarkoitetut kyhäilysukat jäivät liian pieniksi ollakseen kokoa 44 ne jäävät oman kultani 43 kokoisiin jalkoihin. Nyt sitten hätäratkaisuna kudon seiskaveljeksestä uudet (isommat) sukat:
Mehtäläisen sukat
Häät ovat ensi lauantaina ja eilen sain ensimmäisen sukan jo valmiiksi. Toinen valmistuu tänään, toivottavasti!
Sitten taas takaisin huiveihin... Vaihtopaketin mukana tulleesta soft silkistä on jo melkein syntynyt uusi huivi, tässä siitä projektikuvaa:
Tällä hetkellä huivi on jo hieman pidemmällä mitä kuvaushetkellä, joten minulla on vielä hieman toivoa saada sekin viikonlopun häihin mennessä valmiiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti