15 toukokuuta 2011

Neulontataivas

Söderat, joista puuttuu vielä punainen satiininauha
Taas on tullut neulottua vaikka mitä. Kotiväestä olen neulonut jo melkein yhden huivin valmiiksi viikossa, södera-sukat ovat viimeinkin valmiit, häälahjasukat miehen ystäväpariskunnalle on aloitettu ja toisenkin parin häälahja edistyy. Aloitin myös oman ohjeen kirjoittamisen: teen seiskaveikasta konttineuleiset sukat. Alku on ainakin lupaava! Kuvia en ole mistään jaksanut ottaa...
Tämän lisäksi täällä on innolla jännätty suomen menestystä jääkiekon ämmämmissä. Go leijonat go! En yleensä ole kovinkaan innokas penkkiurheilija, mutta tänä vuonna kiekko voittaa viisut, ehdottomasti! En edes ole kuullut suomen (tai kenenkään muunkaan) 2011 viisua. Jäi katsomatta.
Ja pikkuinen Mona-neiti täytti 13. päivä täydet 4 vuotta. Tapahtumaa juhlimme aloittamalla matokuurin ja tilaamalla kennelyskä rokotusajan eläinlääkärille. Ja pääsi Mona koirapuistoonkin ottamaan mutakylpyjä.

2 kommenttia:

  1. Oivoi <3 Hienot sukkaiset ^^ Minäkin neuloin aikanaan paljon, mutta nyt on jäänyt :( En enää varmaan osaa edes aloittaa sukkaa :D Ehkä hätäiseen saisin varren kasaan, mutta kantapää olisikin melkoinen problemo! :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! Omasta mielestäni sukat ovat mukavaa "aivot narikkaan" kutomista, mutta olenkin sukkia tehnyt jo lähemmäs viitisen vuotta... Yksinkertaisesti epäonnistumisia on niin paljon tullut että onnistumisprosenttikin alkaa nousta :) Teen myös tilauksesta villasukkia jos sellaiset haluaa eikä itse osaa.

    VastaaPoista