03 toukokuuta 2011

Ihan vain päivitys


Joukahainen ruokailemassa

Nonniin. Päivitetään elämistä täällä :) Viikonloppuna meille siis kotiutui kaksi tarantellaa ja yksi viljakäärme. Päätimme ottaa kärmeksen sieltä, mistä kävimme sitä katsomassa. -10 syntynyt motley stripe ja jotain muuta siinä värissä. En niin tarkkaan kiinnitä siihen huomiota, kunhan vain on toimiva yksilö! Nyt kaikki ötöt ovat ainakin kertaalleen syöneet, Joukahaisen (joksi viljiksen nimesin) syöminenkin on moitteetonta. Heti kävi kiinni saaliiseen ja söi kuin nälkäinen lapsi. Seuraava jännitys koskeekin sitten kaikkien ötöjen seuraavaa nahanluontia.Ja olen minä saanut käsityörintamallakin aikaiseksi! Amor niminen keväthuivi valmistui vihdoin ja viimein. Tosin hieman myöhässä, mutta ehkä tänäkin keväänä vielä kaulaani haluan huivin kietoa. Yläkuvassa huivi vielä pingottamaton, kuvassa sivulla näkee kuvion paremmin. Hieman ehkä petyin omaan lankavalintaani, mutta sitä nyt sattui kaapista löytymään. Huivin kuvio kun pääsisi paljon paremmin kaipaamaansa arvostukseen yksivärisestä langasta toteutettuna. Ohje on napattu neulelehti Ullasta (taas). Huivia oli kyllä mukava kutoa, mutta jotenkin en nyt vain syty tähän. Sillä minulla varmaan menikin niin pirun kauan saada se valmiiksi. Nyt siis (aktiivisesti) työn alla vielä ystävän häälahja, valkoiset Södera sukat ja villatakki. Villasukatkin ovat jo edenneet siihen vaiheeseen, että pian alan tekemään sukan nro. 2 kantapäätä. Villatakista taas puuttuu enää hihat, mutta jotenkin olen jo siihenkin ehtinyt kyllästyä. Villatakki toteutuu Novitan Rose Mohairista, joten eivät nämä lämpimät säät ainakaan motivoi sen kutomiseen! Ehkä ensi syksynä otan sen esiin seuraavan kerran.
Seuraavaksi minua himottaisi toteuttaa jokin puuvillainen huivi, joka kävisi kylmiin kesäaamuihin. En vain ole vielä löytänyt sopivaa mallia. Huivi tulee olemaan yksivärisestä Kotiväestä ja sen pitäisi olla lähes pelkkää pitsineuletta ja kolmion mallinen. Ehkä jopa kokeilen tehdä jotain omastapäästäni (!). Saa nähdä mitä siitäkin tulee...
Loppuun vielä kevennykseksi kuva vauvastani, joka on niin iloinen kirkkaanvärisestä pallostaan, että nukkuukin kyseinen pallo suussaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti