16 maaliskuuta 2011

Käsityö uutisia

Nyt on Kultaseni hevitumput valmiina, sopivasti lauantaisia syntymäpäiviä varten :)
Ylimmäinen pääkallo meni vähän pieleen, kun unohdin tehdä sille suupielet! Ohje otettu täältä hevitumpuiksi muokaten. Myös peukaloa muokkasin. En esteettisyyden takia pidä tuollalailla suoraan ommelluista peukaloista, minulla kun on pakkomielle tehdä aina kiilapeukalo. Hieman joutui miettimään asetteluja, mutta yhdellä purkamisella selvittiin!
Kuva BookPlus kirjamaailman sivuilta
Löysin myös aarteen kirjakaupasta, amigurumi -kirjan! Eikä siinä ole mitään tavallisia maskotteja, vaan kauhu maskotteja!
Nyt on valmiina jo Cthulhu, viikatemies, pikkupiru ja pieni silinteri kuolleidenpäivän nukelle. Kuvia otan, kun pieni kuoleman armeijani vähän vielä kasvaa! Maskotit ovat mukavaa tekemistä, yhdessä illassa niitä valmistuu useampi ja ne ovat varsin monikäyttöisiä. Autoon ajattelin koristeeksi virkata pienen Hitlerin, kännykkään laitan roikkumaan viikatemiehen toteutettuna ohuemmasta langasta (= todella pieni) ja kultani pyysi pientä ninja-avaimenperää. Ajattelin myös tämän vuoden naamakirja haasteeseen vastata näillä, pienillä ylisöpöillä hirviöillä, jotka todennäköisesti muokkaan avaimenperä muotoon. Tokihan ne silloin saa esimerkiksi laukkuunsa roikkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti