28 lokakuuta 2010

Pukujuhlat

Halloween on ehkä paras juhla vuodessa! Koska muulloin aikuinen ihminen saisi näin leikkiä lasta ja pukeutua joksikin muuksi kuin itsekseen?
Omien halloween pukujeni suunnittelu alkoi jo elokuussa. Ja tänä vuonna olenkin melko näyttävä! Saan siis pukeutua kolmeen eri pukuun neljiin juhliin. Ensimmäiset juhlat ovat huomenna, toiseksi on lastenjuhlat lauantaina päivällä, lauantai iltana kolmansiin juhliin ja vielä ensiviikon lauantaina neljännet juhlat, johon kyllä aion pukeutua sanoin kuin juhliin nro. 3. Ja pukuja on 3 sillä kaikki juhlat ovat niin omansa laisia, ettei yhdellä puvulla selviä. Ensimmäiset juhlat ovat illalla, ja aikaisemmin joudun samoissa vaatteissa olemaan toisaalla, joten kauhean naamiaismaista en voi pukea. Pienillä asusteilla ja meikin muutoksella saan siitä kuitenkin naamiaisasun. Lastenjuhliin en laita asua nro. 1 sillä lasten kanssa ei voi leikkiä korsetissa. Mukavuus ja ei-niin-seksikäs on siis juhlien teema, en halua 5-vuotiaan tytön juhlissa näyttää samalta kuin baarissa. Kolmansiin juhliin taas aion pukeutua niin näyttävästi kuin suinkin, puku on myös hyvin hyvin epäkäytännöllinen (pitkä helma, suuri kampaus, näyttävä meikki) joten en sitä voi aikaisempiin juhliin pukea. Näyttävyyden takia puen sen myös ensiviikolla kun järjestän pyhäinpäivännaamiaiset ystäville.
Jännä kuitenkin, että kaikki asut koostuvat niistä vaatteista, mitä minulla oli jo valmiiksi vaatekaapissani. Mitään en ole ostanut uutta, joitakin asusteita olen toki askarrellut. Tarkoituksella jätän myös mainitsematta pukujeni aiheet, sillä ne ovat varjeltuja valtionsalaisuuksia. Haluan yllättää ihmisiä! Ehkä myöhemmin laitan jotain kuvamateriaalia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti