11 lokakuuta 2010

Ensimmäinen

Hei immeiset! Tässä ensimmäinen postaukseni tälle sivustolle. Jos vaikka jatkaisin bloggaamista pidempäänkin. :)

Olen siis parikymppinen tyttönen, jota kiinnostaa käsityöt, kauniit käyttöesineet (kuten kengät) ja eläminen noin yleensä. En kauheasti välitä siitä, mikä on normaalia elämää. Elän kuten haluan. Jos on töitä, teen töitä, jos ei huvita niin en tee (toki talous antaa omat rajoitteensa, mutta...). En myöskään välitä, mikä on ihmisen normaali unirytmi, tai paljonko ihmisen tulee normaalisti saada unta yössä. Herään silloin kun tarvitsee (eli vapaapäivinä myöhään) ja menen silloin nukkumaan kuin siltä tuntuu. Pidän yövuorojen tekemisestä, sillä laiskat ja hitaat aamut ovat parasta mitä tiedän.

Asun avoliitossa, olen asunut jo melkein kolme vuotta (eli n. 2 vuotta, 11 kuukautta ja kaksi viikkoa). Haluan perinteisen kosinnan, jossa mies polvistuu naisen eteen ja pyytää tätä vaimokseen. Ja nimenomaan kihlaus on mielestäni lupaus avioliitosta. En arvosta ns. ikuisuuskihloja, mielestäni kihlaus on se, kun päätetään hääpäivä tai aloitetaan muuten häiden suunnittelu. Olen vanhanaikainen.

Suuri unelmani olisi omistaa omakotitalo suurella pihalla, muutama suurikokoinen koira ja nopea auto.

Tällä hetkellä minulla on keskeneräisenä ainakin 5 kudusta. Siskolle pitäisi tehdä pitkävartiset villasukat, mutta ne odottavat vielä huuto.netistä lankaa. Ystävälle teen joululahjaksi säärystimet, joiden vuoksi pitäisi purkaa yhdestä toisesta keskeneräisestä työstä hieman mustaa 7 veljestä. Itselleni teen kaulahuivia, mutta koska siitäkin loppui lanka kesken (nyt olen jo ostanut sitä lisää) aloitin kaarrokereunaisen tunikan. Lisäksi mukana kulkee näiden lisäksi vielä joku "pikkuneule" (sukat, säärystimet, pipö, lapaset yms.) jotta tylsät hetket koulussa ja bussissa taittuisivat nopeammin.
Kuvamateriaalia töistäni tulee heti, kun saan kamerani kuntoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti